Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zimní hry 2015

7. 12. 2014

XXII. zimní hry dialyzovaných a transplantovaných sportovců ČR

Stříbrnice pod Králickým Sněžníkem, 7. – 14.3.2015

 

Vážení  přátelé,

                Zveme vás jménem Sportovního klubu dialyzovaných a transplantovaných na další ročník týdenních zimních her, který bude uspořádán pro dialyzované a transplantované a jejich rodinné příslušníky a přátele tentokrát na severu Moravy pod Králickým Sněžníkem v lyžařském areálu Králičák  www.skikralicak.cz.  Skiareal  je relativně nový s překvapujícím množstvím  lyžařských možností a dosud v příznivé ceně.

Program jak jej znáte, pohybové aktivity dle možností, schopností a motivace každého účastníka. Lyžování a snowboard včetně výuky a závěrečného závodu, permanentky budou oproti ceníkovým cenám se slevou. Plánujeme výlety pěšky, na běžkách  nebo sněžnicích v  krásném a dosud velmi málo civilizací zasaženém koutu, který se zcela jistě vyrovná populárním destinacím jako jsou Šumava nebo Krkonoše. Doplňkové aktivity – hry, soutěže, dílny a výlety do blízkého okolí, celodenní  výlet do okolí vzdálenějšího ( Ramzová –Šerák), chata Paprsek, hřeben Králického Sněžníku a Rychlebských hor.  Bude program i pro malé účastníky, berte je s sebou.

Ubytování je předjednáno u pana chataře Dolečka na chatě Štvanice ve Stříbrnici  www.chatastvanice.cz  asi 300m po rovině od dolní stanice lanovky. Chata je přestavěná chalupa s velmi útulným prostředím po rekonstrukci a novým wellness.  Pokoje jsou převážně 4 lůžkové vždy 2 se společným sociálním zařízením.  V chatě je větší společenská místnost s hernou  a kuchyňkou, celá ubytovací kapacita je rezervována pro nás. Cena pro dospělé pacienty a členy SK za ubytování s plnou penzí je 430.- Kč, ostatní 460.- Kč (17 Euro), sleva na děti do 15ti let na 380.- Kč vč. plné penze, ti malí do 4 let bez nároku na lůžko a  stravu  gratis.

Po celou dobu pobytu bude přítomen lékař a zdravotní sestra, léčba dialyzační a doprava je domluvena s vedoucím lékařem DC Agel v Šumperku. Předpokládáme večerní směnu Po – St a denní v pátek , kdy bude jako obvykle vyhodnocení , rozdílení medailí a cen jako vždy před tanečním večírkem .  

Přejeme vám všem, kteří jste ochotni žít aktivně a zlepšovat tak své vyhlídky hezký advent, veselé vánoce a dobrý celý příští rok. Přihlášky prosím pošlete raději dříve, nejpozději však do 15.2.2015.

Kontakty: 

MUDR Lukáš Svoboda – lukas.svoboda@bbraun.com   Mgr Michal Dušek – michal.dusek@bbraun.com, Sportovní klub dialyzovaných a transplantovaných, Nemocnice Na Homolce, Roentgenova 2. 150 30 Praha 5