Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zimní hry 2012

22. 11. 2011

 

                                                                                                                      10.10.2011
 
 
 
Zimní hry dialyzovaných a transplantovaných sportovců ČR
 3. – 10.3.2012, Paseky na Jizerou
 
Zveme vás na tradiční akci SK DaT ČSTV, již 19. zimní hry dialyzovaných a transplantovaných sportovců a do třetice do kraje zapadlých vlastenců, do Pasek nad Jizerou na pomezí Jizerských hor a Krkonoš.
 
Ubytování: v hotelu Albert http://www.sweb.cz/hotelalbert asi 250m od spodní stanice lyžařských vleků. Pokoje s TV mají vlastní sociální zařízení, v hotelu je restaurace, místnost pro společenské vyžití ( biliár, stolní tenis, šipky), bar a sauna s bazénkem. WiFi je pro hosty bezplatně. Cena ubytování je 390.- Kč pro členy SK DaT a pacienty, 340.- Kč pro děti do 12ti let a 425.- Kč pro ostatní včetně plné penze (nápoje k jídlu se platí).
 
Doprava vlastní nebo autobusem ( z Prahy do Příchovic nebo Rokytnice nad Jizerou)
 
Program: Lyžování – výuka, závody. Výuka snowboardingu. Výlety do Krkonoš a do Jizerských hor. Běžecké lyžování na okruhu na Rejdickém hřebeni. Hry na sněhu. Večerní program, doplňkové sporty a cvičení, přednáška, diskuze, kvíz… tedy jako vždy bohatý
 
Léčba: HD léčba bude zajištěna na DS Masarykovy nemocnice v Jilemnici ve spolupráci s kolektivem prim MUDr A. Opluštilové, kam všichni dialyzovaní zašlou do konce ledna 2012 svoji lékařskou zprávu s rozpisem dialýzy. Doprava na dialýzu bude zajištěna sanitou, dialýzy plánujeme 3x týdně ve večerních hodinách.
 
Lyžařský areál v Pasekách má příznivé ceny a doufáme, že nám provozovatel podobně jako v minulých letech poskytne slevu. Nedaleká Rokytnice nebo Harrachov jsou pro zdatnější lyžaře nebo jako rezerva pro případ nedostatku sněhu.využít je možno i lyžování v Rejdicích, Vysokém nebo Jablonci nad Jizerou.  
 
 
Za VV SK DaT ČSTV
                                                                                  MUDr Lukáš Svoboda
Mgr Michal Dušek
Jaromír Křepinský
 
SK DaT ČSTV ( www.skdat.cz)
Roentgenova 2
150 30 Praha 5
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář